Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е попфолк певица. Родена

...
 Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е попфолк певица. Родена
Коментари Харесай

Певицата Лияна: Давам рестарт на кариерата си, не ме интересува какво ще кажат хората

 Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е попфолк певица. Родена е на 12 септември 1980 година в София. Издава първия си албум едвам на 14-годишна възраст дружно със своя татко, композитора Валентин Попов. Албумът се споделя " Пирински видения " и включва напълно национални песни. Певицата има още три независими албума в кариерата си: " Каменно сърце ", " Платинена жена " и " Като магьосница ".

- Лияна, какво ново към вас?

- Реших да дам рестарт на кариерата си. Музиката, която върша, е такава, каквато одобрявам. Реших на 100 % да бъда себе си в песните си, в страсти и изказ. Без да се интересувам какво ще кажат хората или дали ще ми донесе доходи. Дъщеря ми Дениз е втора година студентка по публицистика в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Тя сбъдва една моя фантазия. Аз от доста дребна започнах да пея, а на нейните години бях бременна с нея. Дениз беше с отлични резултати на матурите и имаше опция да избира специалности, за които хората се борят със зъби и нокти. Спряхме се на публицистиката. Вярвам, че тя ще стане един добър, справедлив, мощен публицист.

- Заедно ли живеете с нея?

- Не живеем дружно, само че сме близо една до друга. Аз й имам цялостно доверие и съм я оставила сама да ръководи семейството си, с цел да си основава привички, които да закрепят характера й, и да се научи да носи отговорност. На нейните години работех и устоях фамилията си, до момента в който бях бременна. Тя има привилегията да учи и да не се занимава с нищо друго. Много държа на ученето и на високите оценки.

- Наскоро излезе най-новата ви ария, по какъв начин върви?

- Пуснах песента " Браво, отлично " преди два месеца - късно, тъй като хората бяха на почивки, само че аз се преценявам единствено с поривите и настроението си. Не ме вълнува нито какъв брой гледания ще има, нито дали ще се завърти в заведенията. Все отново песента събра много гледания.

- Припознават ли се дамите във вашите песни?

- Създадох моя наклонност. Хората знаят, че когато пусна нещо, или ще е част от моя история, или ще е преразказана преживелица на мой непосредствен. Повечето хора откриват по частичка от себе си в музиката, която върша. На моя ария няма да изиграят гневен кючек, само че или ще им върне спомен, или ще допре сърцето им.

- Свързват ли се доста хора с вас за препоръки?

- Много! Много известия ми пишат и се обръщат към мен като към другар - като човек, който може да им даде някакъв отговор за това, което ги терзае и вълнува - като с психолог! Често ме питат по какъв начин да съберат храброст, да избягат от патологична връзка и да стартират изначало. Аз се старая да давам отговор на всеки, само че въпросите са толкоз доста, че от време на време не съумявам.

- Имате голяма публика от почитатели. Често ли пускате спонсорирани изявления?

- Моят инстаграм не е рекламен. Не желая да неистина и заблуждавам хората, които ме следват. Много дребни момиченца се подвеждат по рекламите, учат се да употребяват всякакви лекарства и всевъзможни отпадъци, които се популяризират от хора, които те харесват, и в един миг здравето им отива на кино. Нямам срещу инфлуенсърите, само че държа на истинността на информацията. Опитвам се да дам религия на всички девойки, че не би трябвало да се слагат в рамки и да се лимитират. Това, че ставаме на 30, 40, 50 или повече години, не значи, че животът ни стопира. Можем да сме с млад дух и да изглеждаме по-добре, в сравнение с 20, и можем да бъдем настоящи по един прелестен метод даже на възраст, в която множеството си споделят край! Искам българката да е малко по-самоуверена да има повече самочувствие и да знае, че даже и без козметични процедури и интервенции може да наподобява добре. Никога да не сравняваш себе си с другите. Младостта е красива, само че същински красиви са тези, които резервират душата си и поставят старания за здравето си, тъй като здравето се отблагодарява, като ни подарява прелестен външен тип, и тъкмо това желая да покажа.

- Каква е вашата рецепта за добър външен тип?

- Здравословният метод на живот е най-дългосрочната инвестиция. Моят терен за спорт е гората, моите витамини и детокс са здравословната храна и това, че душата ми постоянно си остана там някъде на към 20. Това е моята рецепта към девойките.

- Кои са най-хубавите ви моменти през последните години?

- Емоциите, които изпитвам около щерка ми. Нейният рожден ден, нейните триумфи, всичко, което е към нея, е моята победа. За нищо друго не мога да се развеселявам толкоз. Знам, че най-малко в едно нещо в живота си сигурно съм се справила добре. За друго не мога да си дам оценка.

- Как успявате цялото семейство да оставате толкоз близки?

- Това е нещото, което баба ни, Бог да я елементарни, ни остави като завет. Ние сме пораснали в роднинска кооперация в София – аз, сестра ми, Коцето и Светльо, моите братовчеди. Всички фамилии живеехме дружно и при нас нямаше разделяне. Ние всички сме едно приключено цяло и баба по този начин ни възпита, че нито в един миг да не обръщаме тил на другите. Нашата връзка за доста хора е необяснима. За страдание малко хора са възпитани в такава обич към околните си и ние до ден сегашен, в случай че не се чуем 10-15 пъти дневно, това няма да е един естествен ден за мен. Моите другари и среда са моето семейство. Дай Боже и дечицата ни по този начин да се обичат.

 

- Какво се случва с вас в персонален проект?

- В момента персоналният ми живот е доста спокоен. Всичко, за което е копняло сърцето, и всичко, което съм смятала за невероятно да се изживее в днешно време, сега го имам. Ако човек в действителност има вяра в нещо, Бог му го дава!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР